Баня

Баните са едни от най-скъпите помещения при ремонт или обновяване на квадратен метър, така че проектирането и изготвянето на интериорен дизайн на това пространство отнема време, за да се направи правилно, но инвестицията винаги си струва.

Значим акцент в интериора

Често изглежда, че банята е второстепенна част от дома, чийто дизайн не изисква много внимание и е обобщен в избора на модели и материали в почти предварително дефинирано разпределение от строител. Ние, като архитекти и интериорни дизайнери, потвърждаваме важността на банята като подчертано лично пространство, което изпълнява освен основната хигиенна функция и тази на място за релакс.

Качество и класа

Днес на пазара има много и различни видове материали за стенни и подови покрития, плотове на мивки и вани, санитария и смесители. Нашето студио за архитектура и интериорен дизайн Концепт Д работи с висок клас италиански фабрики за обзавеждане на бани, които предлагат не само естетически привлекателни и издръжливи във времето продукти, а и такива които ще улеснят почистването и грижата за Вашата баня.