Ярка перспектива

Изразителният градски пейзаж зад витрините и чистата архитектурна рамка са благоприятна среда, върху която стъпва този проект за интериорен дизайн на апартамент. Всеки, който поне малко познава София, би оценил място като това – на централна аристократична улица, с тераси и гледки към зеленина и стари сгради.
Жилището е разделено условно на две равни части. От входа вдясно е разположено пространството, което комбинира кухня, трапезария и гостна с тераса и баня за гости, а вляво са по-уединените помещения: спалня, детска и баня.

Дневната зона

Пространството на входното антре е просторно и свързано с дневната зона посредством витрина. Наслагването на прозрачни и плътни обеми, загатващи своите граници, разпределя и дефинира цялата дневна зона. Плътните обеми на кухнята и телевизионната стена са интегрирани в една цялостна конструкция, изработена от италианската фабрика Euromobil. Висококачествени материали и елегантен детайл, обогатени с модерни технологии отговарят напълно на съвременните изисквания за интериорен дизайн на апартамент и определението „мебели по мярка“.

Трапезарията

Прозрачните столове Louis Ghost на Kartell маркират зоната на трапезарията и изграждат един различен образ на пространството – като метафора на връзките, който съществуват между интериора и заобикалящата го среда, личният лайфстайл и ритъма на града. 
Известната строгост от симетрията и чистите линии в този интериорен дизайн е компенсирана от меката мебел, креслата и декоративността на емблематичните осветителните тела Tatou на Patricia Urquiola и Aim na R.&E. Bouroullec.

Банята за гости

Усещането тук е за чистота и хармония. Кръгло огледало и прозрачни полици в цвят амбър от Kartell, умивалник Catalano и смесител Goccia на Gessi – семпли, елегантни и галещи окото акценти, съчетаващи се в изчистен интериорен дизайн на баня с впечатляващ ярък фокус.

Родителска баня

Като синоним на истинското удоволствие от релакса и комфорта, банята на собствениците носи атмосферата на строго лична зона. Хидромасажна вана и душкабина на Novellini създават уединена част за отпускане на сетивата сред контрасти от топли земни тонове.