Каталози

Andreu World

Andrew World е фабрика с 65 годишен опит в производството на мебели за дома, офиса, хотели, ресторанти и корпоративни пространства, които са с подчертано модерна визия и дизайн. 

Andreu World

Atmosphera

ATMOSPHERA е марка, свързана със света на външния дизайн и повече от 15 години е отправна точка за международния пазар, диктувайки своя стил и финес.

Atmosphera

Bisazza

Bisazza е един от най-добрите луксозни бранда в областта на дизайна и водещ производител на стъклена мозайка за вътрешни и външни пространства.

Bisazza

Catalano

CATALANO e основана през 1967 година в Fabrica di Roma. Днес абсолютен лидерща компания в санитарно-керамичната индустрия, име, което е синоним на високо качество и изключителен дизайн, на солидна производствена култура и висок процес на иновации.

Catalano

Chelini

Chelini предлага ръчно изработени мебели и аксесоари за обзавеждане и е утвърдена компания в сектора на луксозните мебели подписани с „Made in Italy“.

Chelini

Corradi

Corradi проектира и създава решения за външни мебели от 1978 гoдина. Това са не само покрития, но и пространства за живеене, които могат да съчетаят функционалност и красота, издръжливост и елегантност, дизайн „ Made in Italy “ и начин на живот.

Corradi

Dado

Основана през 1980 г. в San Matteo della Decima (Болоня), в сърцето на керамичния производствен регион Emilia Romagna, през последните 40 години компанията непрекъснато се развива както по отношение на дизайна, така и по отношение на технологията.

Dado

Desiree

Désirée е бранд за мека мебел и обзавеждане, която е част от Gruppo Euromobil от 1995 година.

Desiree

Dolfi

Историята на Dolfi стартира преди 50 години в Тоскана и оттогава се превъръща в еталон за класически романтични мебели.

Dolfi

Euromobil

Euromobil като част от Gruppo Euromobil притежава отличителна корпоративна идентичност с над 45 години технологично ноу-хау и занаятчийска култура.

Euromobil

FontanaArte

FontanaArte e oснована през 1932 година от Luigi Fontana, собственик на влиятелна компания за производство на стъкло, и Gio Ponti. Компанията е първият италиански бизнес, утвърдил се в интериорния сектор.

FontanaArte

GESSI

Gessi проектира и произвежда луксозни смесители и обзавеждане за баня и кухня в продължение на почти 30 години.

GESSI

Il Paralume Marina

Историята на компанията IL PARALUME MARINA започва през 1987 г., когато семейство Ferronato-Simoncello основават своя малък семеен бизнес, основан на общата страст към декоративното италианско осветление.

Il Paralume Marina

iNova

INOVA е млада италианска компания за производство на мебели за баня, която се стреми да произвежда продукти с индивидуалност, покриващи стандарти за високо качество.

iNova

Kartell

70 години непрекъснати изследвания и съвместна работа с големите имена в дизайна, с цел постигане на красота и безусловно качество. 70 години пазарен успех, сътрудничество и партньорства, събития и проекти.

Kartell

LEA ceramiche

Част от Panariagroup, една от водещите международни компании в производството на висококачествени и луксозни керамични покрития.

LEA ceramiche

Novellini

Философията за производство на Novellini се основава на разбирането за реалните нужди на клиента и влагането на целият им опит и знаниее в продуктите, които предлагат.

Novellini

Sant'Agostino

Ceramica Sant'Agostino е създадена през 1964 г. близо до Ferrara, в район далеч от Emilia Romagna, където са разположени повечето италиански керамични фабрики.

Sant'Agostino

Slide

Дизайнът е вдъхновение, изненада, радост. Учудването да видиш нещо уникално за първи път. Giò Colonna Romano го знае добре, когато основава SLIDE през 2002 гoдина.

Slide

ZALF

Zalf е част от Gruppo Euromobil и основава своята производствена философия на възможността всеки отделен клиент да направи личен избор, произтичащ от собствената му уникалност.

ZALF