Мебели


Интериорният дизайн и обзавеждането са неразривно свързани. Мебелите са основният инструмент за дизайнерите да направят едно пространство функционално и красиво. Докато други аспекти на интериорния дизайн допринасят за цялостния облик и усещане на пространството, именно мебелите наистина придават на помещенията живот, като ги правят удобни за обитаване, работа, игра, почивка и в цялост – за хармоничен живот.

Обекти на желание

В продължение на 15 години на престижните световни форуми за интериорен дизайн нашият екип селектира италиански фабрики за производство на мека мебел, кухни и корпусна мебел, с които да работи съвместно. Целта ни е да помогнем на всеки наш клиент да създаде мечтаното пространство за себе си, семейството или бизнеса си, предлагайки му персонализирани решения, съобразени с неговия начин на живот и потребности.
Tехническото ноу-хау и културата на занаятите превръщат всяка мебел, произведена в Италия в „обект на желание“. 

Качество с традиция и финес

Кухните, които внасяме са с подчертано качество на дизайна, което не се изразява само в детайлите и материалите, но също и в педантичното им производство. 
Концепт Д внася обширна гама от мека мебел, с гарантирано качество и комфорт -  дивани, кресла, лежанки, легла, допълващи аксесоари за дома – от масички за кафе и пуфове, до корпусна мебел за обзавеждане на дневни, спални и дрешници. Особен акцент са иновативните решения за обзавеждане на детски стаи и обзавеждане за офиси.