Тенти

Градински перголи, външни покрития и самоносещи външни конструкции. Решения, които съчетават иновации и емоции в модерния интериорен дизайн. Решения за лични и адаптивни пространства, които вдъхновяват.
 

Corradi - Италия

Corradi е италианска фабрика, която проектира и произвежда висок клас тенти от 1978 г. Те са по-скоро пространства за живеене, които съчетават с лекота функционалност и красота, издръжливост и елегантност.
Тази фабрика притежава способността да интерпретира нуждите на клиента и да предвижда тенденциите с вроден усет, поглед в бъдещето и конкретната цел - създаване на пространства, подходящи за всеки ден от годината.
За Corradi традицията и иновациите са неразривно свързани. Използването на иновативни материали и технологии, както и способността да се създават индивидуални решения за всеки конкретен проект поставя фабриката на водеща позиция сред производителите на външни покрития в световен мащаб. 
Corradi създават пространства, които ангажират, стимулират и генерират емоция. Играта на светлина и сянка, интегрирани аудио системи, изчистени линии - това са само някои от отличителните елементи на решенията за интериорен дизайн, които предлага фабриката.