Интериорен дизайн

Интериорният дизайн играе много важна роля в живота ни днес, правейки го по-модерен, по-стилен и по-функционален.
Не случайно функционалността е един от ключовите аспекти на съвременния интериорен дизайн, защото в една лошо проектирана голяма къща може да липсва пространство, а един наглед малък апартамент да бъде перфектен пример за удобство и комфорт.

Инвестиция в добър живот

Инвестицията в добър интериорен дизайн добавя стойност в дългосрочен план и подобрява качеството на живот. Често собствениците на жилища се опитват да спестят от разходите за наемане на професионален интериорен дизайнер или архитект, но в крайна сметка губят ценно време в избор и вземане на решения какво да инсталират и как да го инсталират правилно, което не винаги води до най-добрия резултат.

Интериорен дизайн с характер

Екипът на Концепт Д работи в различни стилове, като взимаме от всеки най-доброто, а при създаването на интериорния проект главна роля играе хармонията между естетиката, функционалността и усещането на клиента. Нашето убеждение от годините опит е, че най-добрият интериорен дизайн е когато домът се проектира около емоционалните нужди на своите обитатели.

Стъпките към Вашия успешен проект

Ето последователността и етапите на работа, в които ще ви партнираме:
1. Определяне на задачата с клиента, консултиране и изработване на оферта, сключване на договор;
2. Посещение на обекта и архитектурно заснемане;
3. Разработване на идеен проект и изготвяне на тримерни визуализации на проекта с паралелен избор на реални материали, мебели и осветление;                                            
4. Разработване на подробен работен проект, включващ изготвяне на планове, софити, разрези и изгледи. Ние вярваме, че домът трябва да разказва историята на това кой сте Вие и да бъде събирателно на това, което обичате.