От идеята до ключа

Concept D изпълнява пълната гама от архитектурни дейности: архитектурно проектиране, интериорен дизайн на апартаменти, интериорен дизайн на къщи, интериорен дизайн на офиси, хотели и обществени сгради, директен внос на мебели и осветление от Италия, управление и реализация на проекта.

Естетика и функционалност

През годините нашите клиенти са се уверили в коректността и професионализма на екипа ни. Обичаме да работим в различни стилове като вземаме от всеки най-доброто, а при създаването на интериора главна роля играе хармонията между естетиката и функционалността, дори и в най-малкия детайл.

Мисия с концепция

Изграждането на едно пространство оказва специфично въздействие върху живота на човека. Всеки от нас прекарва голяма част от деня си в сгради - домове, офиси, училища, ресторанти, при които дизайнът категорично може да повлияе на начина, по който се чувстваме, на нашето поведение и дори да въздейства върху нашето здраве. Когато влезем в сграда или дом, сетивата ни реагират. Веднага забелязваме - формите, цветовете и светлината. Нашият комфорт и настроение могат да се променят в зависимост от атмосферата на пространството.

Мисията ни като архитекти - създатели на интериорен дизайн е да проектираме пространства, които са функционални и удобни, като същевременно правят живота на хората приятен и красив.