Малък и разкошен

Основната задача при изработването на проекта за интериорен дизайн на това градско жилище и впоследствие неговото изпълнение стана разполагането върху относително малка площ - 50 кв.м на всичко, което символизира съвременното комфортно обитаване: просторна дневна и кухня, пълноценна спалня, голяма баня и достатъчно гардероби.
Работата с малки пространства налага използването на всеки сантиметър, затова бяха оползотворени всички ниши, образувани от вентилационни и комуникационни шахти.
Правоъгълната форма на жилището е разделена приблизително на две равни части: вляво от входа е разположено флуидното пространство на кухня-трапезария-гостна, а вдясно са разположени личните помещения: спалня и баня. Зад ламперията във входното антре са скрити гардероби.

Дневна зона

Mодерното звучене и опростената линия на корпусните мебели в дневната са обогатени със специфични материали и цветност. На тази основа са експонирани диван и кресло на desiree с мека линия и плътен колорит. Намигване към класиката прави паркета, при който паркетините са наредени перпендикулярно една на друга, образувайки рибена кост.

Кухнята 

Тя е произведена от италианската фабрика Euromobil. Lain е модел, който благодарение на своята простота интерпретира широко разпространеното желание за практичност и лекота. Технически усъвършенстваните решения и елементи с красив дизайн, гарантират оригинални резултати, дори в най-малките кухни.

Спалнята

Ефирният интериорен дизайн на спалнята се получи не само уютен, но и функционален. Спалнята и тоалетката, част от цялостната композиция в помещението, както и вградените шкафове и гардероби са изработени в България по проект на нашето студио за интериорен дизайн.

Банята

Визуално уголемена от едроформатни светли гранитогресни плочи на San’t Agostino, който са използвани както за пода, така и за стените. Елегантността в семплия интериорен дизайн на банята е подчертана от шкаф за баня и огледало iNova, и смесители Gessi.