Цветове

Интериорен дизайн и изпълнение на малък апартамент в град София. Ремонт и обзавеждане на малко жилище, което собствениците планират да отдават под наем, не звучи като едно от най-трудните неща на света. Поне не в началото, докато собствениците се изправят пред все по-трудни интериорни казуси. Как да се създаде красиво пространство с неголям бюджет? В този проект успешно създадохме интериор, балансиращ елементите на съвременния дизайн, нашето разбиране за това пространство и личната визия на клиента.     

В играта на асоциации, които колоритният интериорен дизайн създава, цветовете се превръщат в основен носител на идеята и инструмент за нейната реализация. Застъпеното съчетание на жълто и сиво за мебелите, текстила, фотографиите и принтовете постига баланс между "градското усещане" и домашния комфорт. 

Дневната и кухнята са визуално и пространствено отворени и същевременно свързани. Кухнята и корпусната мебел са изработени по проект на нашето студио за интериорен дизайн и са реализирани от българска мебелна компания.

В резюме: в това малко жилище дишаш леко и си връщаш усещането, че с каквото и да се заемеш ще успееш. Цветовете едновременно успокояват и освобождават ума ти, зареждат те с положителна енергия и повишават настроението – един прекрасен интериорен дизайн за прекрасни резултати.